Skip to content

559 familier får ferierejse i 2020

SIK’s Feriefond er i gang med at udsende breve til 559 familier om, at de er blevet udtrukket til en ferierejse i 2020 enten i Grønland eller til Danmark.

Brevene bliver sendt ud pr. e-mail eller pr. post (til dem, der ikke har e-mailadresse).

Det skal heller ikke glemmes, at ansøgere, som ikke er blevet udtrukket, vil få klar besked om det.

For ferieåret 2020 er der modtaget 4060 ansøgninger. Heraf er 3022 blevet godkendt til at deltage i lodtrækningen, mens der var 559 ugyldige og 479 ansøgninger, som er blevet udtrukket inden for de sidste fire år. Ansøger må nemlig ikke indenfor de sidste fire år væ­re udtrukket til en ferierejse, betalt af Feriefonden.

Udtrækningen blev foretaget den 23. august 2019 af tre tillidsrepræsentanter, der er tilknyttet SIK’s lokalafdeling i Nuuk – Serie Sørensen, Valerius Petersen og Ujarak Heinrich. Udtrækningen skete under overværelse af kredsdommer Pia Hjort Andersen.

Feriefondens bestyrelse har besluttet at bruge 12 mio. kr. på ferierejser i 2020. Og det gi­ver altså mulighed for at yde frirejser til 559 familier. For 2019 anvendes 9,9 mio. kr. til formålet, og det er 469 familier, der får glæde af det.

For yderligere praktiske oplysninger kan konsulent Inge Lennert, SIK, kontaktes.

Udtrækningen blev foretaget af tre tillidsrepræsentanter, der er tilknyttet SIK’s lokalafdeling i Nuuk – (fra venstre) Serie Sørensen, Valerius Petersen og Ujarak Heinrich. Konsulent Inge Lennert, SIK, er sekretær. Udtrækningen skete under overværelse af kredsdommer Pia Hjort Andersen.