Previous
Next

Få professionel hjælp og rådgivning. Møde mennesker i din situation. Have tusinder af andre kolleger bag dig. Have større indflydelse på din arbejdssituation.

SIK har indgået overenskomster med arbejdsgivere om løn og arbejdsforhold. Hent overenskomsterne og få links til lovgivning, der ofte henvises til ved at trykke på knappen. 

SIK har som fagforbund indgået aftaler med private og offentlige arbejdsgivere omkring ydelser fra en socialfond. Fælles for disse fonde er, at de har til formål at give støtte i forbindelse med alvorlig sygdom – herunder til betaling af ledsagerrejser og logi samt til dækning af tabt arbejdsfortjeneste. 

Arbejdere, aflønnet efter SIK’s overenskomster – og disses nærmeste familiemedlemmer – kan få tildelt en ferierejse. Tildeling af ferierejser sker ved lodtrækning blandt de ansøgere, der opfylder betingelserne for at kunne få en ferierejse.

Nyheder

1. maj-talen

Her kan du læse den fulde ordlyd af Jess G. Berthelsens tale som SIK-formand i Katuaq. Ærede arbejdere, stort tillykke med Arbejdernes Internationale Kampdag. Jeg vil

Læs mere »