Skip to content

Om hjemmesiden

SIK lancerede denne hjemmeside i marts 2021 som en udbygning af den gamle. Den nye blev til i samarbejde med IT-kommunikationsfirmaet Malugiuk. Det er meningen, at hjemmesiden fortsat skal udvikles og gøres endnu mere brugbar – så den står til rådighed som noget af en ”skrivebordsforlængelse” for  SIK’s foreninger (lokalafdelinger) og tillidsrepræsentanter.

Hjemmesiden har to parallelle sprogspor: Grønlandsk og dansk. På den enkelte side er indholdet dog ikke nødvendigvis helt det samme på grønlandsk og dansk, da der kan være forskelle på de henviste dokumenter.

Der er også en engelsk afdeling (markeret med engelsk flag), som er en side for sig selv uden for det parallelle sprogskift. Den engelske side giver et sammendrag af fagorganisationens form, indhold og baggrund. Der er kontaktoplysninger om fagforbundets afdelinger rundt omkring i landet. Og her er engelsksprogede ansøgningsformularer til SIK’s fonde.

Vi har også en Facebook-side, som supplerer hjemmesiden som et interaktivt medie: facebook.com/sulisartut

Vi hører meget gerne forslag, ris og ros fra brugerne. Henvendelser kan ske pr. telefon 32 21 33 eller pr. e-mail sik@sik.gl, skriv på emnefeltet: “Hjemmesiden”. 


Du er også velkommen til at anvende nedenstående kontaktformular: