Skip to content

Prismodtagere fra Ôdâq Olsens Mindefond

Årets modtagere af opmuntringspris fra Ôdâq Olsens Mindefond er Isak Hansen, Qeqertarsuaq, Jakob Gundel, Ilulissat, og Jokum Zeeb, Uummannaq, der den 1. maj hver får overrakt et diplom og et beløb på 5.000 kr.

Det er SIK’s formand Jess G. Berthelsen, der er underskriver af diplomerne, hvis tekster er som følger:

Isak Hansen, Qeqertarsuaq
Diplomets tekst: Du får herved en opmuntringspris fra Ôdâq Olsens Mindefond, fordi  du i mange år har været en trofast arbejder og for at ære dig, fordi du har været medlem af SIK i over 40 år.

Jakob Gundel, Ilulissat
Diplomets tekst: Du får herved en opmuntringspris fra Ôdâq Olsens Mindefond, fordi  du i mange år har været en trofast arbejder og for at ære dig fordi du har været medlem af SIK i mange år.

Jokum Zeeb, Uummannaq
Diplomets tekst: Du får herved en opmuntringspris fra Ôdâq Olsens Mindefond, fordi  du i mange år har været en trofast arbejder og for at ære dig fordi du har været medlem af SIK i mange år har været en trofast arbejder og virket for, at dine arbejderkolleger skal have de bedst mulige vilkår, ligesom du i over 30 år har været en nær medarbejder af SIK, som lokalformand i Uummannaq og som hovedbestyrelsesmedlem i SIK.

Isak Hansen, Qeqertarsuaq

Jakob Gundel, Ilulissat


Jokum  Zeeb, Uummannaq