Skip to content

AK-medlemmers pensionsopsparing

Medlemmer i AK skal meddele til deres egen organisation AK, hvis de ønsker at blive medlemmer af SISA – eller bør de klage til Finanstilsynet inden 1. december 2017. 

I de seneste dage henvender mange medlemmer i Atorfillit Kattuffiat, AK, som dermed har været betalende medlemmer i PFA Soraarneq, til pensionskassen SISA for at blive overflyttet til SISA. Dette er i sig selv ikke mærkeligt, da de ved, at de skal være med til at betale 400 millioner kroner til Mittarfeqarfiit.

Vi vil dog fra SIK’s side understrege, at Atorfillit Kattuffiat på vegne af sine medlemmer allerede har meldt ud i forbindelse med nedlæggelsen af PFA Soraarneq, at alle deres pensionsopsparing overflyttes fra Grønland til Danmark til PFA Pension.

Derfor skal medlemmerne i AK meddele til deres egen organisation AK, hvis de ønsker at blive medlemmer af SIK’s pensionskasse, SISA, som har hjemsted i Grønland. Eller de bør sende deres klage til Finanstilsynet inden 1. december 2017.  Finanstilsynet@ftnet.dk eller Finanstilsynet Arhusgade 110, København, Danmark.

Vi kan jo ikke gøre ret meget i SISA, da AK på vegne af deres medlemmer allerede har besluttet at overflytte det samlede beløb til Danmark.

Jess G. Berthelsen
Forbundsformand