Skip to content

Gør det nemmere og billigere ved at betale kontingent via BS

Få banken til at tilmelde girokortet, så dit medlemskontingent bliver trukket på din konto automatisk. Det er også meget billigere.

Hører du til dem, der betaler medlemskontingent på det enkelte girokort, du modtager fra SIK – med den risiko, at du glemmer at gøre det til tiden?

Så har fagforbundets bogholderi, som til daglig ser til medlemmernes indbetaling af kontingentet, et godt og fornuftigt forslag: Lad betalingsservice BS tage sig af dit kontingent og betale det automatisk ved at få det trukket på din bankkonto.

Der er i øvrigt en anden, vægtig grund til det: Grønlandsbankens gebyr på betaling på hvert enkelt indbetalingskort/giro, udført af banken, stiger fra de nuværende 35 kr. til 50 kr. fra den 15. september 2020.

Det er egentlig meget nemt at gå over til BS. Du kan kontakte din bank og bede om tilmelding af girokortet til BS. Hvis du har netbank på din computer, er der også mulighed for selv at gøre det.

De oplysninger, der er brug for ved tilmeldingen, ses på girokortet i et felt til venstre under ”Tilmeldingsoplysninger”: Et PBS-nummer, et debitorgruppe-nummer og et medlemsnummer.

Når du således har fået BS til at tage sig af dit medlemskontingent, vil du ikke længere modtage girokort fra SIK.

De oplysninger, der er brug for ved tilmeldingen af dit medlemskontingent til betalingsservice BS, ses på girokortet i et felt til venstre under ”Tilmeldingsoplysninger” (markeret med rød cirkel).