Skip to content

I kan tjekke flyafgange selv

Receptionen i SIK er under ekstra hårdt pres af telefoniske forespørgsler om mulige ændringer på flyafgange på feriefonds-rejser.

Corona-krisen med dens skæve følger for ikke mindst rejselivet giver usædvanlig hårdt pres på receptionen i fagforbundets sekretariat i Nuuk, som administrerer den eftertragtede SIK’s Feriefond.

Langt de fleste af dem, der har fået udtrukket en ferierejse til Danmark i år, har taget imod muligheden for at ændre rejsen til en rejse indenfor Grønland. Og det hele har ført til en så stor og så vedvarende spørgelyst til de to kære medarbejdere i receptionen – som til daglig tager sig af feriefonden og socialfonden – at de nu har fået udsendt følgende sms-besked:

”Vi beder alle der har fået rejse med Air Greenland fra SIK’s Feriefond om selv at tjekke deres afgange på flyselskabets hjemmeside (https://www.airgreenland.dk/flytider), da det er her man kan se eventuelle ændringer.”

På den måde vil SIK’s reception understrege, at det er meget bedre selv at gå direkte til kilden med opdaterede oplysninger om rejsetidspunkter, nemlig selve flyselskabet – end at ringe til SIK, som ikke har indflydelse på ændring af flyafgange.