Skip to content

Julegave til aktiviteter i patienthjemmet

Leder af det grønlandske patienthjem i København, Birtha Bianco, kunne i eftermiddag tage imod SIK’s hovedbestyrelse med formand Jess G. Berthelsen i spidsen. Der blev budt på en kop kaffe og et godt stykke kage. Og så kunne formanden meddele, at der i dag blev overført 5.000 kr. fra SIK’s socialfonde til patienthjemmets konto.

Beløbet er tiltænkt som tilskud til indkøb af juleting for voksne og børn, der kommer til at tilbringe højtiden i patienthjemmet.

Birtha Bianco sagde mange tak for gaven fra SIK. Hun fortalte, at der plejer at være omkring 30 patienter, der opholder sig i patienthjemmet i juledagene. Så det er godt, at SIK tænker på dem.

”Jeres bidrag betyder noget. Bidraget skal bruges til at give dem en god oplevelse,” sagde Birtha Bianco.

SIK’s hovedbestyrelse holder i denne uge deres sidste møde i år i København.

I forbindelse med alle hovedbestyrelsesmøder plejer der at være uddybende seminarer på bestemte emner.

Denne gang er det bl. a. styrkelse af tillidsmandshvervet, der er i fokus. Så i programmet for denne samling i hovedbestyrelsen indgår et besøg i fagforbundet 3F’s hovedkvarter i København, hvor der er et inspirationsmøde omkring kurser for tillidsrepræsentanter. Og der bliver også ført samtaler i det kursuscenter i Helsingør, der tidligere er kendt som LO-højskolen. Det er i dag konferencecentret Konventum.

 Leder af patienthjemmet, Birtha Bianco, modtager gaven fra SIK’s socialfonde af SIK-formand Jess. Berthelsen. Bagved ses en del af SIK’s hovedbestyrelse. Fra venstre: Pele Knud Mathiessen, Else Jonna Villadsen, Peter B. Mølgaard, Sofie Svendsen og Qulutannguaq Berthelsen.