Skip to content

Kortfilm om det at være tillidsrepræsentant

Den korte videofilm skal gerne være opmuntrende for dem, der allerede er i gang som tillidsrepræsentanter, og for dem der er tilbageholdende med at lade sig vælge som sådanne.

Både indledningen og slutningen af filmen indeholder denne melding: Dér, hvor der er valgt en tillidsrepræsentant, går det bedre med samarbejdet!

SIK’s næstformand Ludvig Larsen og konsulent i fagforbundet, Sofie Svendsen, informerer om tillidsrepræsentantens rolle og opgaver. Og 3 ud af de omkring 320 tillidsrepræsentanter for ansatte på SIK-overenskomster i hele landet, fortæller om erfaringerne og kommer med tilskyndelser. Det er Ujarak J. Heinrich (portør), Trine P. Egede (køkkenassistent) og Hans Jørgen Rosing (fiskeindustriarbejder). Asser Mathæussen, som også er fiskeindustriarbejder, men ikke hører til gruppen af tillidsrepræsentanter, har også en positiv kommentar med på vejen. 

Derudover skal det nævnes, at HR-chef på en stor arbejdsplads, Kathrine Bødker, fortæller noget om tillidsvalgtes betydning for samarbejdet på arbejdspladsen.

Videofilmen vil blive distribueret bl. a. gennem SIK’s hjemmeside og Facebook – så den kan blive brugt og vist i forskellige sammenhænge og anledninger.

Videoen er produceret af Mala Johnsen, Stamauda.

At være tillidsrepræsentant
Varighed: 4´36 min.

Se filmen forneden: