Skip to content

Hvornår kan man ændre destination?

Information fra FERIEFONDEN: Vi får henvendelser om hvorvidt man eksempelvis kan ændre feriedestination til København, selvom man er blevet udtrukket til en ferierejse til en by i Grønland eller visa versa.

SIK har følgende administration i feriefonden, hvis der kommer ønsker om ændringer af rejsemål:

  1. Er man blevet udtrukket til en destination i Grønland kan man ikke få den ændret til en rejse til København (uanset om billetten er blevet købt eller endnu ikke er blevet købt af SIK).
  2. Er man blevet udtrukket til en destination i Grønland – og billetten er blevet købt – kan man ikke få den ændret til en anden destination i Grønland.
  3. Er man blevet udtrukket til en destination i Grønland – men billetten endnu ikke er blevet købt – kan man få den ændret til en anden destination i Grønland, hvis prisen for en billet til den nu foretrukne destination er billigere end billetprisen til den destination, man oprindeligt har ønsket, da man søgte feriefonden.
  4. Er man blevet udtrukket til København – og billetten er blevet købt – kan man ikke få den ændret til en destination i Grønland.
  5. Er man blevet udtrukket til København – og billetten endnu ikke er blevet købt – kan man få den ændret til en destination i Grønland, mens Covid-19 situationen hersker med den usikkerhed det giver for nogle rejsende. Når coronaen er fortid, er denne mulighed for ændring af rejse også væk.


Klik her for at læse generel information om Feriefonden