Skip to content

Den gode arbejdsplads: Air Greenland

Traditionen tro tildelte SIK’s formand på arbejdernes internationale kampdag den 1. maj  SIK’s særlige pris for den gode arbejdsplads. I år er det Air Greenland, der får denne ære.

Diplomet, som Jess G. Berthelsen overrakte til adm. direktør Jacob Nitter Sørensen og HR-chef Mads B. Christensen har følgende tekst:

”SIK anderkender til fulde Air Greenland’ indsats her i Grønland, hvor ledelsen på forbilledlig vis har skabt en blomstrende virksomhed med hovedsageligt hjemmehørende ansatte, til gavn – ikke alene for Air Greenland selv, men for hele Grønlands videre udvikling. 

Det eksempel tjener i høj grad til at blive efterfulgt af andre virksomheder i Grønland. Med denne begrundelse tildeles Air Greenland derfor symbolsk ”SIK’s særlige Pris” for den gode arbejdsplads, som Air Greenland nu engang er blevet.”

I øvrigt nævner SIK-formanden i sin tale i forbindelse med prisoverrækkelsen, at SIK ikke har været i tvivl, da der skulle træffes beslutning om at prisen skal gå netop til Air Greenland. Virksomheden behandler sine medarbejdere med respekt. Og dette er tilfældet også i forbindelse med den forestående flytning af medarbejdere fra Kangerlussuaq til Nuuk og Ilulissat.

SIK-formanden overrækker adm. direktør Jacob Nitter Sørensen og HR-chef Mads B. Christensen diplomet som “Den gode arbejdsplads”.