Skip to content

Medlemstallet i Ilulissat er nået op over 700

Det går fremad med medlemstallet i SIP Ilulissat, som er en lokal forening i SIK. Nu er der mere end 700 medlemmer. Det er formand Else Jonna Villadsen og de øvrige medlemmer af lokalforeningens bestyrelse, og ikke mindst tillidsrepræsentanterne, forståeligt nok godt tilfredse med.

I sidste uge kvitterede tillidsrepræsentanterne i byen for fremgangen med endnu en oplysnings- og hvervekampagne i Brugsens entré. Det er her, hvor vore to billeder er taget.

Her blev der stillet et bord med informationsfoldere om SIK og om socialfondene. Og selvfølgelig var der også populære logovarer i form af muleposer, spillekort, balloner, lommeknive, kuglepenne, halstørklæder, tyggegummi og bolsjer.

”Der var rift om sagerne på kampagnebordet. Da folk kom med spørgsmål, og vi således fik mulighed for at dele informationer med dem, blev otte nye medlemsindmeldelser resultatet af det arrangement, der varede halvanden time,” fortæller Else Jonna Villadsen.

Tillidsrepræsentanterne i Ilulissat har nu planer om et udendørs arrangement den 1. maj, arbejdernes internationale kampdag, med tilsvarende informationsbod og musik.