Skip to content

Mange kom til SIK i kulturnatten

SIK-huset i Nuuk tog forskud på Kulturnatten lørdag den 20. januar 2024 og inviterede folk til at komme på besøg allerede i de gode eftermiddagstimer.  

Trods forbundsbygningens noget afsides beliggenhed i forhold til de centrale steder i hovedstaden, var der mange, der tog imod invitationen. Receptionen noterede 209 besøg. 

Der var da også en virkelig god stemning hele eftermiddagen. Besøgstallet blev så overraskende godt, at sekretariatets folk til sidst kom til at mangle børneting at dele ud af.  

Vore billeder her på siden taler for sig selv. Børn hyggede sig med at tegne og male – eller bladrede i bogen med forbundsformand Jess G. Berthelsens erindringer – mens de voksne tog sig en kop kaffe og et stykke kage, mens de løste SIK-relaterede spørgsmål ud fra kortfilm om tillidsrepræsentanter og om fagforbundets historie.

Besøgene og aktiviteterne førte til deltagelse i lodtrækning om gavekort. Lodtrækningen blev transmitteret live på Facebook.

Som rosinen i pølseenden tog en af de besøgende, Piitannguaq Alaufesen, den populære komiker og entertainer, guitaren, der hang på væggen i mødelokalet, og gav et par numre, der løftede den gode stemning endnu en tak op. 

Vi glæder således allerede til kulturnatten – eller rettere kultureftermiddagen – næste år.

Klik på et billede for at gennemse hele fotogalleriet i udvidet størrelse