Skip to content

Medlemsfremstød i Maniitsoq, i KNR-TV m.v.

Sammen er vi stærkere! Derfor er det godt at være medlem af SIK og støtte op omkring fagforeningens kamp for bedre vilkår for den arbejdende befolkning.

Således sad Elisabeth L. Hansen, formand for SIP i Maniitsoq, torsdag den 31. marts 2022, i Brugsen, og agiterede for SIK og dets formål ved hjælp af ”logovarer” som kuglepenne og mobilholdere m.v. Også bogen ”JessGustav” var på bordet for dem, der gerne vil læse om en del af fagforbundets spændende historie.

Elisabeth er godt tilfreds med resultatet af sin kampagne den dag. ”Der var stor opmærksomhed, og vi fik 12 nye medlemmer,” fortæller hun og meddeler, at der er planer om nyt fremstød af slagsen i Maniitsoq i april.

Medlemskampagnen i Maniitsoq og andre steder – bl. a. i Nuuk Center og i denne uge i Paamiut – vil på landsplan blive bakket op i foråret af reklamer i KNR-TV. I de kommende fire uger fra mandag den 4. april vil der bl. a. lige før Qanorooq-nyhederne blive vist en skiltereklame om SIK med en kortfattet besked om et emne hver uge.

.

Formanden for arbejderforeningen i Maniitsoq, Elisabeth L. Hansen, i en vellykket informations- og hvervekampagne fra den lokale Brugsen.